Kirjallisuudentutkimuksen päivät 2022 – esitelmien ja väitöskirjatyöpajan cfp:t julkaistu

Kirjallisuudentutkimuksen päivät 2022: Kirjallisuudentutkimuksen merkitykset järjestetään 12.-13.5.2022 Tampereen yliopistossa.

Esitelmiä, hanke-esittelyjä sekä valmiita työryhmiä koskeva hakukuulutus on julkaistu ja on lutettavissa täällä: https://events.tuni.fi/kts2022/esitelmakutsu/

Ehdotuksia voi jättää suomeksi, ruotsiksi, saameksi tai englanniksi. Pyydämme lähettämään esitelmiä, hanke-esittelyjä sekä valmiita työryhmiä koskevat ehdotukset viimeistään 28.2.2022 tapahtuman verkkosivuilta löytyvän palautuslomakkeen kautta: https://www.lyyti.fi/reg/kts2022cfp (suomeksi) tai https://www.lyyti.fi/reg/Kirjallisuudentutkimuksen_paivat_2022_Call_for_Papers_2654 (englanniksi).

Päivien esiseminaarina 11.5.2022 järjestetään lisäksi väitöskirjatyöpaja kirjallisuudentutkimuksen alan väitöskirjan tekijöille.

Työpajan osallistujat valitaan abstraktin ja esittelykirjeen perusteella. Abstraktissa (250–300 sanaa) hakija esittelee esimerkiksi jonkin tutkimuksensa kannalta keskeisen idean tai ongelman. Esittelyssä hakija kertoo lyhyesti itsestään ja siitä, missä vaiheessa hänen tutkimuksensa on ja perustelee, miksi työpajaan osallistuminen olisi hänelle tarpeellista.

Lisätiedot sekä väitöskirjatyöpajan hakukuulutukset suomeksi, ruotsiksi ja englanniksi löytyvät täältä:https://events.tuni.fi/kts2022/vaitoskirjatyopaja/

Abstraktit ja esittelyt pyydetään lähettämään 28.2.2022 mennessä tämän lomakkeen kautta: https://www.lyyti.fi/reg/Kirjallisuudentutkimuksen_paivat_2022_Vaitoskirjatyopaja_3493/fi

Tapahtuman verkkosivut: https://events.tuni.fi/kts2022/

Yhteystiedot:ktsseminaari[at]gmail.com

Tapahtuma järjestetään hybridimuotoisena mikäli kevään koronatilanne sen sallii. Toivomme, että mahdollisimman moni pystyisi osallistumaan tapahtumaan paikan päällä Tampereella, mutta sekä konferenssiin että väitöskirjatyöpajaan on mahdollista osallistua myös etäyhteyden välityksellä. Seuraamme Tampereen yliopiston koronaohjeistuksia ja toimimme niiden mukaisesti.