Kirjallisuudentutkimuksen päivät 2022: Kirjallisuudentutkimuksen merkitykset järjestetään 12.-13.5.2022 Tampereen yliopistossa.

Päivien pääpuhujat ovat:

  • Elina Druker, Stockholms universitet
  • Olli Löytty, Turun yliopisto
  • Mari Hatavara, Tampereen yliopisto

Kirjailijavieraana on Pirkko Saisio.

Päivien järjestelyissä seurataan tarkasti vallitsevaa koronatilannetta sekä viranomaisten ohjeistuksia. Tapahtuma järjestetään ainakin osittain hybriditapahtumana vaikka ensisijaisesti pyrimme lähitapahtumaan. Esitelmien pitäjillä on mahdollisuus osallistua etänä.

Esitelmien ja väitöskirjatyöpajan cfp:t julkaistu

Esitelmiä, hanke-esittelyjä sekä valmiita työryhmiä koskeva hakukuulutus on nyt julkaistu ja löydätte sen liittenä olevasta pdf:stä suomeksi, ruotsiksi sekä englanniksi.

Ehdotuksia voi niin ikään jättää suomeksi, ruotsiksi, saameksi tai englanniksi. Pyydämme lähettämään esitelmiä, hanke-esittelyjä sekä valmiita työryhmiä koskevat ehdotukset viimeistään 28.2.2022 tapahtuman verkkosivuilta löytyvän palautuslomakkeen kautta:

https://www.lyyti.fi/reg/kts2022cfp (suomeksi)

https://www.lyyti.fi/reg/Kirjallisuudentutkimuksen_paivat_2022_Call_for_Papers_2654 (englanniksi)

Pesiseminaarina 11.5.2022 järjestetään väitöskirjatyöpaja kirjallisuudentutkimuksen alan väitöskirjan tekijöille.

Työpajan osallistujat valitaan abstraktin ja esittelykirjeen perusteella. Abstraktissa (250–300 sanaa) hakija esittelee esimerkiksi jonkin tutkimuksensa kannalta keskeisen idean tai ongelman. Esittelyssä hakija kertoo lyhyesti itsestään ja siitä, missä vaiheessa hänen tutkimuksensa on ja perustelee, miksi työpajaan osallistuminen olisi hänelle tarpeellista.

Lisätiedot sekä väitöskirjatyöpajan hakukuulutukset suomeksi, ruotsiksi ja englanniksi löytyvät tämän viestin liitteestä.

Abstraktit ja esittelyt pyydetään lähettämään 28.2.2022 mennessä tämän lomakkeen kautta: https://www.lyyti.fi/reg/Kirjallisuudentutkimuksen_paivat_2022_Vaitoskirjatyopaja_3493/fi

Vuosipäiviä koskevat yhteydenotot:ktsseminaari@gmail.com

Tapahtuman verkkosivut:https://events.tuni.fi/kts2022/